23.9.14

Α΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: Πρόσκληση σε πανεκπαιδευτική συνάντηση συντονισμού





   Α΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ            
Πρόσκληση σε πανεκπαιδευτική συνάντηση συντονισμού
   Τα  Δ. Σ.  των Α΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης, εκτιμώντας τη δραματική κατάσταση που διαμορφώνεται σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης από την ασκούμενη πολιτική και την προφανή ανάγκη συντονισμού των εκπαιδευτικών φορέων για την αντιμετώπισή της, οργανώνουν ανοιχτή συνάντηση την Παρασκευή 26/9, στις 7.00 μ.μ., στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51) .
     Απευθυνόμαστε στις ΕΛΜΕ, τους διδασκαλικούς συλλόγους, τις ενώσεις, τις ομοσπονδίες και συλλόγους γονέων, τα μαθητικά συμβούλια, τους φοιτητικούς συλλόγους, το συντονιστικό των καθηγητών σε διαθεσιμότητα, καθώς και στους συναδέλφους και τους καλούμε να πάρουν  μέρος στη συνάντηση συντονισμού των εκπαιδευτικών σωματείων και άλλων εκπαιδευτικών φορέων. 
     Στη συνάντηση προτείνουμε να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την κοινή αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν την ουσιαστική λειτουργία του σχολείου (κενά, μεταφορά μαθητών, υποχρηματοδότηση, κ.α.) την αξιολόγηση – μηχανισμό απόλυσης, καθώς και  άλλα  ζητήματα που θα προταθούν. Ακόμη να συζητήσουμε  την αξιοποίηση της 5ης Οκτωβρίου, ημέρα αφιερωμένη παγκόσμια για τον εκπαιδευτικό, για την  οργάνωση κινητοποίησης, να συζητήσουμε και για άλλες αναγκαίες παρεμβάσεις και διαμαρτυρίες που πρέπει να οργανώσουμε,  καθώς και για την υλοποίηση των αποφάσεων των ΕΛΜΕ, των Διδασκαλικών Συλλόγων Π.Ε., της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ.


                                                Τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: